Årets Juniorer


2018
Felicia Dervå
  2017
Aron Sarenwald
 

2016
Hugo Landin

  2015
Jacob Danell

 

 

 

Det är verkligen roligt att
vi på KTK har en tjej som Felicia som satsar helhjärtat på tennisen.
Felicia är en mycket träningsvillig, energisk och fokuserande junior som ser till att få ut så mycket som möjligt av varje tränings-tillfälle. Felicia tränar både med tjejer och killar och detta har gjort henne tuff mentalt och spelmässigt och detta har gett goda resultat på banan. Hennes offensiva spelstil påminner om Marija Sjarapova. I dagens tennis är det ett måste att ha ett vapen för att nå världstoppen och det har både Marija och Felicia. Felicia är nu rankad i Sverigetoppen i hennes åldersgrupp och det blir spännande att följa hennes fortsatta tenniskarriär! LYCKA TILL!

  Aron är en junior som borde få en bragdmedalj för sin enorma tränings-vilja. Hans passion för tennis och de otaliga timmar som Aron lagt ner på träning har gett fina tävlingsresultat. Arons styrkor är hans otroliga snabbhet, kämparglöd och ett ständigt intresse för att utvecklas som tennisspelare. Han ställer alltid upp för klubben och arbetar också som tennistränare på juniorträningen. Aron är en social och ödmjuk kille med ett stort hjärta som gör att alla trivs i hans sällskap. Hans stora dröm är att bli proffs på ATP-touren. Fortsätt med detta fantastiska jobb.
Vi önskar Dig ett stort Lycka Till och ser Dig gärna på ATP-touren i framtiden
  Hugo Landin är en stor fysisk talang med en mycket lovande tennis-framtid. Hårdslående
Hugo har tagit fina
skalper på tennisbanan
de senaste åren.
Fortsätter han utvecklas
i samma takt har han
stor chans att nå ända fram till Sverigetoppen
i sin åldersklass. Hugo är en lugn person som fungerar mycket bra i träningsgrupperna. Han hjälper gärna till när det behövs göras något på Kalmar Tennisklubb. Fortsätt att träna på
så får vi se nya stordåd
på tennisbanan i framtiden.
  Jacob är en enormt träningsvillig junior som alltid försöker få till ett
extra tennispass och han är beredd att utmana
vem som helst. Jacob vet vad han vill med sin tennis och för att nå
detta mål vet han att
det krävs väldigt mycket träning på och utanför banan. Han tar till sig
de råd som tränarna ger
och han tar ansvar för
sin egen träning och därmed visar han vägen för andra juniorer. Hans envishet har gjort att hans tennisresultat och ranking stadigt har förbättrats. Han ställer
alltid upp för Kalmar Tennisklubb och sprider glädje med sin härliga
attityd. Fortsätt att träna på och var den du är så kommer du säkerligen
en dag att tävla med de allra bästa!

2014
Carl Wickman

 

2013
Gustav Joelsson

 

2012
Adam Svensson

 

2011
Simon Ekholm

   

Carl är en ambitiös och
talangfull spelare som
ofta pendlar mellan Timmernabben och
Kalmar för att få så
mycket tennisträning
som möjligt. Under åren har Carl samlat på sig viktig tävlingserfarenhet från mycket tävlande
både i Sverige och utomlands. Han är en duktig dubbelspelare
och har uppnått flera fina resultat. Genom hans träningsflit och målmedvetenhet kommer han inom de närmsta åren bli ett stort hot för alla juniorer. Lycka till i framtiden!
 

  Gustav är en pålitlig, noggrann och hårdarbetande junior som alltid gör sitt bästa på och utanför banan.
Hans ambitiösa träning
har nu lett till bra
tävlingsresultat. Han ställer alltid upp för klubben om det behövs. Han är en bra kompis som sprider en glad och positiv anda kring sig. Fortsätt att vara som du är så kommer du att lyckas bra både på tennisbanan och med det övriga livet.
 

Adam är en ambitiös och målmedveten tävlings-junior som har tagit ett stort kliv uppåt i sin tennismässiga utveckling med sitt aggressiva spelsätt. Adams vilja till fysisk träning utanför banan är mycket imponerande och ger
goda resultat på tennis-banan. Adam har en bra attityd och ställer alltid upp och hjälper klubben när det behövs. Fortsätt att jobba på som du gör och Lycka till i Din framtida tenniskarriär.

Simon Ekholm är en tränings- och tävlingsflitig junior som älskar sin tennis. Han har verkligen visat att trägen vinner och nu har detta gett
resultat som även syns på rankingen. Simon har en härlig klubbkänsla och ställer alltid upp för klubben när det behövs. Fortsätt med detta så kommer du gå långt. Lycka till!

2010
Daniel Saroee

 

2009
Erik Nordblom

  2008
Erik Keanius

2007
Emma Damne

 

 

Daniel är en lovande
junior med en  mycket fin tennisteknik och ett bra fotarbete. Han är ambitiös och hänger gärna på klubben för att få träna en extra timme. Daniel har stor potential att bli en mycket bra spelare om han fortsätter att utvecklas och verkligen håller fokus på träning och matcher. Lycka till och vi ser fram emot att få höra om dina framgångar.
  Erik Nordblom har presterat utmärkta resultat på tennisbanan under flera år. Han är en träningsvillig junior med vinnarskalle som kan ta honom mycket långt upp på rankinglistorna. Erik är energisk och tränar mycket både på och utanför tennisbanan.
Han har gett fin reklam för Kalmar Tennisklubb genom sina framgångar. Lycka till i din tenniskarriär.
  Erik är en pålitlig och
noggrann junior. Med
sitt lugn sprider han en
bra stämning i klubben
och bland sina tränings-kompisar. Behövs
domare, tävlingsledare eller annat så ställer
han alltid upp för klubben. Erik ger alltid sitt yttersta på varje träning och är lyhörd inför tränarna och detta har nu gett resultat på tennis-banan. Fortsätt så här så kommer du gå långt.
Emma är en målmedveten och ambitiös tävlings-junior som på tennis-banan stadigt har förbättrat sitt tennisspel. Hon är en rejäl, duktig och glad tjej som alltid går att lita på. Ställer alltid upp och hjälper klubben när det behövs. Emma representerar Kalmar TK på ett föredömligt sätt både på och utanför tennisbanan. Lycka till i framtiden!

2006
Anders Johansson

 

2005
Jakob Wigselius

2004
Erik Petersson

 

2003
Rasmus Ohlsson

 

Anders är mycket träningsflitig och målmedveten tävlings-junior. Han har tillbringat många timmar på banan med tränare och på egen hand med tennisjuniorer. Han kämpar och ger allt under träningspassen
och förstår vad som krävs för att bli en duktig tennisspelare. Detta har resulterat i flera fina framgångar på tennis-banan. Fortsätt att träna på samma vis och du kommer få uppleva många härliga stunder på tennisbanan. Lycka till Anders!
  Kalmar TK är tacksam
att ha en medlem som Jakob. Han har en otrolig klubbkänsla och ställer alltid upp och hjälper till när det behövs. Jakob är ärlig och pålitlig och mycket omtyckt bland alla medlemmar. Hans kämpande på tennis-banan har gett resultat och han stiger på rankinglistan. Lycka till Jakob!
Erik är en lojal klubbmedlem som alltid
ställer upp och hjälper
till när det behövs i klubben. Han är en
omtyckt tränare likaså
en populär kompis bland sina tennisvänner. Hans fina fysik har hjälpt
honom att utveckla sitt egna tennisspel. Lycka
till i framtiden Erik!
Rasmus är en utmärkt
representant för Kalmar
TK både på och utanför tennisbanan. Han är ordentlig och pålitlig och
gör alltid sitt yttersta. Rasmus har under 2003 stadigt blivit en bättre tennisspelare och blir att räkna med i framtiden.
Lycka till Rasmus!
2002
Anna Liljedahl
 

2001
Martin Strandberg

2000
Ludmilla Brandt

1999
Carl Nilsson

 

Anna har under 2002
gått framåt och nått fina tennisresultat. Hon är träningsvillig och även viljan  personifierad.
Med charm och positiv utstrålning sprider hon  alltid glädje runt omkring sig, likväl som hon  alltid ställer upp när hjälp behövs i klubben. Vi  önskar dig all lycka i framtiden, Anna!
  Martin har presterat utmärkta tennisresultat under 2001 och visar alltid en mycket stark vinnar-instinkt. Han ger alltid sitt yttersta under matcher, spelar taktiskt och missar aldrig ett träningstillfälle. Med ditt brinnande tennisintresse önskar vi dig all lycka i framtiden, Martin! Ludmilla är en god  representant och ett  föredöme för Kalmar TK både på och utanför tennisbanan. Med ett leende på läpparna är 
hon alltid en hjälpande hand och  har  genom
sina framsteg inom  tennisen framför allt utvecklat sin förmåga
som tränare. JK önskar 
all lycka i framtiden!
Carl är en god representant för Kalmar
TK både på och utanför tennisbanan. Han är en bra kamrat som med
glatt humör och positiv inställning ställer upp
som tränare samt även som medhjälpare i övriga föreningsuppgifter.
Lycka till i framtiden, Carl!

 


Senast uppdaterad 2019-04-08 Webbmaster